Conditii de Utilizare

Termenii acestor Conditii de Utilizare ( denumit in continuare “Conditii de Utilizare”) se aplica tuturor website-urilor Business Lease Group B.V. ( denumit in continuare “Business Lease”), cu sediul in Zeist si este inregistrata la Camera de Comert sub nr. 30092741.

Va rugam cititi cu atentie aceste Conditii de Utilizare.

Prin accesarea acestui website si folosirea informatiilor furnizate pe sau prin intermediul acestui website sunteti de acord sa respectati aceste Conditii de Utilizare. In cazul unui conflict intre termenii si conditiile anumitor produse si servicii, si aceste Conditii de Utilizare, conditiile specifice acestor produse si servicii vor avea prioritate.

Utilizarea acestui website

Informatiile furnizate pe si prin intermediul acestui website nu trebuie sa fie utilizate ca un substitut pentru orice forma de consultanta. Deciziile bazate pe aceste informatii sunt in contul si la riscul dumneavoastra.

Desi Business Lease face tot posibilul sa furnizeze informatii corecte, complete si actualizate, care au fost obtinute din surse considerate de incredere, Business Lease nu ofera garantii sau declaratii, explicite sau implicite, daca informatiile furnizate pe sau prin intermediul acestui website sunt corecte, complete sau actualizate.

Business Lease nu declara sau garanteaza ca acest website functioneaza fara erori sau fara intreruperi.

Dreptul de proprietate intelectuala

Puteti tipari si/sau descarca informatii continute de acest website pentru uz personal, Business Lease detine toate drepturile (incluzand drepturi de autor, marci inregistrate, patente, precum, si alte drepturi de proprietate intelectuala) ce au legatura cu toate informatiile furnizate pe sau prin intermediul acestui website (incluzand toate textele, grafica si logo-urile). Nu puteti copia, descarca, publica, distribui si reproduce oricare dintre informatiile continute de acest website in orice forma fara consimtamantul prealabilscris de la Business Lease sau un acord adecvat din parte proprietarului.

Limitarea responsabilitatii

usiness Lease nu va fi raspunzator pentru orice fel de prejudiciu direct, indirect, special, incidental, subsecvent, punitiv sau exemplar, inclusiv pierderea de profit aparut in orice mod, inclusiv, dar fara a se limita la:

  • orice defecte, virusi si precum si orice defectiuni cauzate oricarui echipament sau alte software-uri in legatura cu accesul sau utilizarea acestui website

  • informatiile furnizate pe sau prin intermediul acestui website

  • interceptarea, modificarea sau folosirea necorespunzatoare a informatiilor transmise catre Business Lease sau transmise catre dumneavoastra

  • functionarea sau lipsa disponibilitatii acestui website,

  • folosirea necorespunzatoare a acestui website,

  • pierderea de date,

  • descarcarea sau utilizarea oricarui software pus la dispozitie de catre website sau

  • pretentiile partilor terte in legatura cu utilizarea acestui website.

Limitarea responsabilitatii este, de asemenea, facuta in beneficiul directorilor si angajatilor Business Lease.

Comunicarea Online

Mesajele trimise de dumneavoastra catre Business Lease prin posta electronica pot sa nu fie protejate. Daca alegeti sa trimiteti orice mesaje catre Business Lease prin posta electronica, acceptati riscul ca acestea pot fi interceptate, utilizate in mod abuziv si modificate de catre o terta parte.

Schimbari la Conditii de Utilizare

Business Lease isi rezerva dreptul sa schimbe informatiile furnizate pe sau prin intermediul acestui website, inclusiv termenii acestor Conditii de Utilizare, in orice moment fara notificare prealabila. Se recomanda verificarea informatiilor furnizate pe sau prin intermediul acestui website, inclusiv termenii acestor Conditii de Utilizare in mod periodic pentru schimbari.